Telefon şebekelerinde yoğunluk yaşandı, üç GSM şirketi de birbirini suçladı

Telefon şebekelerinde yoğunluk yaşandı, üç GSM şirketi de birbirini suçladı

Korona virüsü nedeniyle bayramlaşmalar telefon şebekelerinde yoğunluk yarattı. Üç operatörün aboneleri de iletişim sıkıntısı çekince tepkiler yükseldi.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, bayramın ilk gününde yaşanan yoğunluk nedeniyle hizmette aksama yaşatınca tepki çekti. Bunun üzerine birer açıklama yapan üç şirket de, “Sorun diğer operatörlerde” dedi.

Ramazan Bayramı’nın karantina şartlarında geçmesi nedeniyle, telefonla bayramlaşmada yoğunluk yaşandı. Aboneler iletişim kurmakta sıkıntı yaşayınca, sosyal medya üzerinden yoğun tepki gösterildi. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yaşanan arama sorunuyla ilgili açıklamalar yaptılar.

‘TURKCELL KAYNAKLI DEĞİL’

Turkcell şu açıklamaı yaptı: “Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir.”

VODAFONE KAYNAKLI DEĞİL

Vodafone da açıklamasında, “Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir” dedi.

‘TÜRK TELEKOM KAYNAKLI DEĞİL’

Türk Telekom da rakipleriyle aynı açıklamayı yaptı: “Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.