Silopi Senan İdin Anadolu Lisesi öğrencileri veda etti

Silopi Senan İdin Anadolu Lisesi öğrencileri veda etti

Silopi Senan İdin Anadolu Lisesi Son Sınıf Öğrencileri Silopi Grand Otel’de düzenlenen törenle diplomalarını alarak doyasıya Eğlendiler.

ÖMER BALKAN / YÜKSEKOVA HABER

Silopili hayırsever iş adamı Senan İdin’in yaptırdığı Silopi Senan İdin Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi. Silopi Grand otel’de düzenlenen mezuniyet gecesine Silopi Senan idin Anadolu Lisesi kurucusu hayırsever iş adamı Senan İdin, Şırnak Sanayi Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Silopi Senan İdin Anadolu lisesi okul yönetimi, son sınıf öğrencileri ve davetliler katıldı.

haberinfotolari.gif
Gecede bir konuşma yapan Silopi Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, eğitimin önemine vurgu yaparak, Silopi Senan İdin Anadolu lisesi öğrencilerinin bu ay yapılacak sınavda çok iyi bir derecelerle üniversitelere katılacağından şüphe duymadığını, ynı zamanda geleceğin ve var olan sorunların tek çözümünün eğitime yapılan yatırımlardan geçtiğini hatırlatarak, Silopi Senan İdin Anadolu lisesini kuran Senan İdin’e eğitime yaptığı katkıları için sonsuz şükranlarını sunduğunu söyledi.

Bayar’ın ardından bir konuşma yapan iş adamı Senan İdin ise kendisinin okumanın tadına varamadığını ve bu amaçla küçüklüğünden beri hayali olan okul yaptırma projesinin gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığını belirtti. İdin yaptırdığı okulun şimdi mezun veriyor olmasından duyduğu mutluğu dil getirirken, İdin’e katkılarından dolayı bir plaket verildi.

Konuşmaların ardından öğrenciler kep atarak doyasıya eğlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.