Şemdinli'de Jiyan Lavaş Ekmek ve pide Fırını açıldı

Şemdinli'de Jiyan Lavaş Ekmek ve pide Fırını açıldı

Şemdinli'de "Jiyan Lavaş Ekmek ve pide Fırını" yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.

YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Bugün saat saat 14.30'da Şemdinli ilçe girişinde üzerinde bulunan Eski Polis noktası yanında lavaş ekmeği ve pide üreten bir fırın açıldı.

Açılışa Şemdinli Belediyesi eş başkanı Nahide Yıldız, HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani, HDP ve DBP ilçe eş başkanları ve yöneticileri, İl genel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

i-1-20150602170923.jpg

'Jiyan Lavaş ve Pide Fırını' isimli iş yerinin açılış kurdelesi HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani, Şemdinli belediyesi eş başkanı Nahide Yıldız ve Şemdinli eski Belediye Başkanı Hurşit Tekin tarafından kesildi. Kurdele kesiminden sonra konuşan  HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani, "Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı duysaydı buraya gelerek o kirli ağzını kullanacaktı. Kürtlere insanlara ve insanlığa hakaret edecekti. Bu güzel mekan özgür bir yaşam için bir adım olur" diye konuştu.

7 kişinin istihdam edildiği iş yeri sahibi A. Bari Saraç ise Şemdinli halkına kaliteli bir hizmet vermeye çalışacaklarını belirterek iş yeri açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Ev ve  iş yerlerine servis yaptıklarını da belirten Saraç, günün 24 saati "Şemdinli halkına hizmet edeceğiz. Halkımız hizmetin en kalitelisine layık. Bunun için elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışacağız" diye konuştu.

i-2-610.jpg

0-006.jpg

2-691.jpg

3-453.jpg

4-222.jpg

6-078.jpg

7-043.jpg

1-20150602175250.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.