Şemdinli'de Fizik Tedavi Salonu açıldı

Şemdinli'de Fizik Tedavi Salonu açıldı

Şemdinli'de ilk defa açılan Fizik Tedavi Masaj Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi.

YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde Navşar Center İş Merkezi'nde 'Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu' isimli yeni bir iş yeri düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İş yerinin açılışına HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani, Şemdinli  Belediyesi Eş Başkanları, HDP Eş Başkanı Galip Geylani, Şemdinli Devlet Hastanesi Müdürü Sefer Akdeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

i-1-20150603171804.jpg

İş yerinin açılış kurdelesi HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani ve Şemdinli belediyesi eş başkanları tarafından kesildi. Kurdele kesiminden önce konuşan  HDP disiplin kurulu üyesi Hamit Geylani, "Çok hayırlı bir iş yerinin açılışını yapıyoruz. Burası insanlarımıza şifa dağıtacak. İnsanın yaşamına hizmet eden her yaşam alanı kutsaldır. Bu kutsal alanın insanlığa, barışa, dostluğa ve güzel özgür bir yaşama vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

3'ü Fizyoterapist toplam 7 kişinin istihdam edileceği iş yeri sahibi Dilek Töre, Şemdinli halkının böyle bir hizmete layık olduğunu dile getirerek,"Hastanede doktorlar tarafından verilen raporlar doğrultusunda hastalarımızı almaya çalışacağız. Burayı açmadan önce ilçe halkımızın talep edip etmediklerini sorduk ve bunun için bir anket hazırladık. Hazırladığımız anket sonucunda halkımızın yoğun talebi üzerine Şemdinli Belediyesi'ne bir proje verdik. Belediyemiz de bu projemize olumlu bakarak ve katkılarını sunarak böyle bir iş yeri açmamıza vesile oldu. Belediyemizin denetiminde olacak olan masaj salonu hafta içi saat 08.00 ile 18.00 saatleri ve Cumartesi günü öğle saatlerinde halkımızın hizmetinde olacaktır" şeklinde konuştu.

i-2-614.jpg

Töre konuşmasını şöyle sürdürdü: "Fizik Tedavi Masaj Salonumuzda tedavi edilen hastalık grupları; bel, boyun, diz, kalça ağrıları, romatizmal hastalıklar, spor yaralanmaları, felçli hastalıklar, diz ve kalça eklemi, omuz dirsek ağrıları, kırık sonrası tedavi, omurga eğrilikleri(skolyoz), kemik erimesi, menisküs, bağ yaralanmaları, dil-konuşma-işitme-kekeme-çiğneme ve yutma egzersizleri, çene bozuklukları, diyafram ve benzeri hastalıklardır. Ayrıca evlerde de hizmetimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.