Şam'dan Bağdat'a kutlama

Şam'dan Bağdat'a kutlama

Şam yönetimi, Musul'da zafer ilan eden Irak'ı kutladıklarını açıkladı. Suriye Dışişleri'nden bir yetkili, 'Irak ordusunun ve Şii milis güçleri Haşdi Şabi'nin zaferi' için Irak halkını ve hükümetini kutladı.

Suriye yönetimi, Musul’da IŞİD’e karşı zafer ilan eden Irak’ı kutladı. Suriye Dışişleri’nden bir yetkili, Irak hükümetini ve halkını, ‘Irak ordusunun ve Şii milis güçleri Haşdi Şabi’nin zaferi’ için kutladıklarını söyledi.

Suriye devlet ajansı Sana’da yayınlanan habere göre, Suriye Dışişleri yetkilisi Musul’da ‘IŞİD terörünü yok etmek gerektiğine inan herkes’ için bir zafer elde edildiğini, ‘bu asil zaferin teröre karşı evrensel savaşta yapılan bütün fedakârlıklara değdiğini’ belirtti.

Açıklamada, iki ülke arasında teröre karşı işbirliğinin önemine değinildi ve ‘Musul zaferinin, teröristler ile onlara destek verenlerin fantezilerinin çöküşünün başlangıcı’ olduğu ifadeleri kullanıldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.