Saadet Partisi'nin adayı Karamollaoğlu

Saadet Partisi'nin adayı Karamollaoğlu

Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayını "Türkiye'ye bilge başkan" diyerek duyurdu: Temel Karamollaoğlu...

Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu oldu. Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayını açıklamak için Türkiye Barolar Birliği salonunda tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya Saadet Partisi eski genel başkanları Recai Kutan ve Mustafa Kamalak’ın yanı sıra il başkanları, Genel İdare Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Toplantıda, “Saadet gelecek yüzler gülecek”, “Bir lider 5 yıldız iktidara hazırız” sloganları atıldı.
Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayını Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın açıkladı. Aydın, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ilgili mercilerde titiz bir çalışma yapıldı. Bu çalışmalarda duruşu, kişiliği, söylemlerindeki asalet ve nezaketi ile bir isim hep ön plandaydı. Tüm sözlükler bilgeliği iyi ahlaklı, bilgili ve örnek insan olarak tarif eder. İşte bu tarifin Türk siyasetindeki adı bilge başkan Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adayıdır” dedi.

Temel Karamollaoğlu ise konuşmasında şunları söyledi:

PARTİMİZİN UÇAĞI YOK AMA İNANCI VAR: Omuzlarıma kaldırılması zor mükellefiyet yüklediniz. Cenab-ı Hak bu görevi asalet ve nezaketinize uygun şekilde yerine getirmeyi nasip etsin. Bu süreçte önce güvencemiz Cenab-ı Hak sonra sizlersiniz. Saadet Partisi’nde davasına bağlı bir teşkilat var. İbadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Saadet Partisi’nin milyonlarca lira seçim yardımı, devlet uçakları, araçları yok ama Saadet Partisi’nde inanç, azim, fedakarlık, bereket var. Bu kadro Türkiye’nin güvencesi, sigortası, teminatı…

ÜSLUPLARINA DİKKAT ETMELİLER: Seçimler bir demokrasi yarışıdır, siyasi partiler birbirinin düşmanı değil rakibidir. Seçim meydanlarına çıkarken ilk çağrım, bu süreçte özellikle parti liderleri devletin başındakiler üsluplarına dikkat etmek zorundadır. İnsafsız suçlama, yaftalamak yerine çözüm için projeleri anlatmalıyız. Öfkeyle, nefretle değil sağduyu ve nezaket ile hareket etmeliyiz. Bu ülke için en tehlike şey kutuplaşma, kamplaşmadır. Oy devşirmek için toplumu germek, seçimi savaş gibi görmek, her konuda ülkeyi ayıracak üsluplar millete yapılacak en büyük kötülüktür.

BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYE ADAYIZ: İktidarı değil bozuk düzeni değiştirmek istiyoruz. A Partisi gelmiş B partisi gitmiş anlam taşımaz. Kişilerin değil sistemin alternatifiyiz.

YOLSUZLUĞA, YANDAŞLIĞA, YALAKALIĞA YER YOK: Bizim yönetimimizde yolsuzluğa, yandaşlığa, yalakalığa hiçbir zaman yer olmayacaktır. İhalelerde şeffaf, denetlemelerde titiz olacağız. Çevremizde, yalakaların öbekleşmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.

İLK İŞİMİZ OHAL’İ KALDIRMAK OLACAK: İktidara geldiğimizde ilk alacağımız kararlardan biri OHAL’in kaldırılması olacaktır. Şiddete başvurmadığı sürece hiçbir düşüncenin yasaklanmasına gitmeyeceğiz.

KIRILAN KALPLERİ ONARACAĞIZ: 3 yıl içinde ekonomisi güçlü, halkı müreffeh, adaletin tesis edildiği, barış ve kardeşlik içinde bir ülke olacağız. 3 ilkemiz, 3 hamlemiz çerçevesinde kırılan kalpleri onaracak, yıkılan güveni yeniden tesis edecek, toplumsal barışı tesis edip kardeşlik havasını ülkeye hakim kılacağız.

GAZZE DE BİZİM CİZRE DE: Sadece dilimle değil kalbimle sesleniyorum. Bu coğrafya hepimizin. Acının tarafı olmaz. Acının ırkı, dili, dini, bölgesi olmaz. Gazze de bizim Cizre de bizim. Yitip giden gencecik fidanlar hepimizin geleceği. Bu coğrafyaya barış ve kardeşlik kan dökerek değil, ter dökerek, dil dökerek gelecektir, buna inanıyorum. Bu coğrafyanın ilacı Washington’da, Brüksel’de, Berlin’de değil; Ankara’dan, Bağdat’tan, Şam’dan, Tahran’dan gelecektir. Türk, Kürt, Arap, Fars’ın kardeşliğinde yatıyor bu coğrafyanın geleceği. Bu kardeşliği yeniden tesis edeceğiz. Bunun için her kapıyı çalacağız. Her yüreğe dokunacağız. Sadece oy istemek için değil kalp kazanmak için gideceğiz. Çünkü biz siyaseti kalbi kırıklar ve mazlumlar için yapıyoruz.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.