Rusya heyeti Karlov soruşturması kapsamında Ankara'ya geliyor

Rusya heyeti Karlov soruşturması kapsamında Ankara'ya geliyor

Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesi hakkında soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında Rusya'dan bir heyet Ankara'ya geliyor.

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, Rusya’dan bir heyetin salı günü Ankara’da olması bekleniyor.

Rusya heyetinde savcı, güvenlik ataşesi, Acil Durum Bakanlığı yetkilileri ve adli tıp yetkilileri olacak. Rus heyet 19 Aralık Salı günü Ankara’ya gelerek Emniyet Genel Müdürlüğünde temaslarda bulunacak.

Heyettekiler, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek soruşturmaya ilişkin görüşmelerde bulunacak.

Rus heyet, Karlov’un hayatını kaybettiği saldırının ardından Ankara’ya gelerek, cinayetin işlendiği Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde incelemelerde bulunmuş, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmişti.  (Kaynak: Sputnik)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.