Piramit Cafe Yüksekova'da açıldı

Piramit Cafe Yüksekova'da açıldı

Yüksekova'da 'Piramit Cafe' isimli yeni iş açıldı.

İMAD TAŞ
YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçenin Cengiz Topel Caddesi'nde İş Bankası yanında açılan ‘Piramit Cafe' isimli iş yeri düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. İş yerinin açılış törenine HDP İlçe Eş Başkanı Ferman Öztunç, Gever Demokratik Toplum Meclisi Eş Başkanı Şerafettin Dede ve çok sayıda vatandaş katıldı.

i-2-668.jpg

Yeni iş yerinin açılış kurdelesini Öztunç ile Dede kesti. Katılımcılar açılışın ardından iş yerini gezerek iş yeri sahibi Ercan Yıldız'ı tebrik etti.

Yeni açılan iş yerinde 25 kişinin istihdam edileceğini belirten iş yeri sahibi Ercan Yıldız, ilçe halkına kaliteli bir hizmet vereceklerini aktardı. Yıldız, Ramazan ayı boyunca iftara da açık olduklarını ifade ederek, "Cafemizde aile salonumuz da mevcutur. Müşterilerimiz temiz ve sakin bir ortamda hizmet alacaklardır. Böyle yatırımların ilçemizde daha sık görülmesini diliyoruz. Katılan dostlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

Açılış töreni verilen kokteylin ardından sona erdi.

i-1-20150617160725.jpgi-3-307.jpgi-6-019.jpgi-5-046.jpgi-4-116.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.