Orhan ailesi yardım eli bekliyor

Orhan ailesi yardım eli bekliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Ahmet ve Nahide Orhan çifti, 6 ay önce akıma kapıldığı için iki bacağını kaybeden 10 yaşındaki çocukları için yardım bekliyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçenin Esentepe mahallesinde yaşayan Orhan ailesinin 10 yaşındaki çocukları Harun Orhan, yaklaşık 6 ay önce elektrik akımına kapıldı.

Sırtı ve ayaklarından yaralanan Orhan'ın Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tedavisinde bacakları dizden aşağı kesildi. Oğlunu her ay tedavi için Ankara'ya götürmesi gerektiğini söyleyen inşaat işçisi baba Ahmet Orhan, "Maddi durumumuz iyi değil. Harun'un tedavisini sürdürmekte zorlanıyoruz. Her ay kontrole götürmem gerekiyor, beş çocuğum var. Önümüzdeki günlerde Harun'u Ankara'ya götürmem gerekiyor. Bu kez biraz uzun kalacağız. Bazı tetkiklerin yapılması gerekiyor. Ailemi geçindirmek için inşaatlarda çalışıyorum. Ankara'daki tedavi masrafları için yardım eli bekliyoruz" dedi.

Yüksekova Haber, Orhan ailesinin durumunu daha önce de kamuoyu ile paylaşmıştı. Daha önce yaptığımız haberin ardından Pendik Tokatlılar Derneği tarafından Harun'a akülü bir tekerlekli sandalye gönderilmişti.

ORHAN AİLESİNE YARDIM İÇİN HESAP BİLGİLERİ:

IBAN TR2600 0100 1902 71080102 5001 (NAHİDE ORHAN - Ziraat Bank)

harunorhan3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.