Nizip’te düğünde havaya ateş açan şahıs kuzenini ağır yaraladı

Nizip’te düğünde havaya ateş açan şahıs kuzenini ağır yaraladı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde düzenlenen düğün sırasında havaya ateş açan bir kişi, kazara kuzenini ağır yaralayarak hastaneye kaldırılmasına sebep oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Nizip'e bağlı kırsal Duraklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalledeki düğünde havaya ateş eden Derdo Y.'nin (61) silahından seken kurşunlardan biri düğün alanındaki kuzeni Cahit Y.'ye (27) isabet etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Cahit Y., yakınları tarafından özel araçla Nizip Devlet Hastanesi'ne oradan da Gaziantep'teki bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri, silahı ateşlediği tespit edilen Derdo Y.'yi gözaltına aldı. Şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlerin ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.