MHP'li başkan silahlı kavgada yaralandı

MHP'li başkan silahlı kavgada yaralandı

Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve beraberindeki iki kişi, hastane önündeki çatışmada yaralandı. 10 kişi gözaltına alındı.

Osmaniye’nin Hasanbeyli Belediye Başkanı MHP’li Alpaslan Koca, silahlı kavgada yaralandı.

Kocakaya’nın yaralanmasına neden olan çatışma, dün saat 21.45 sıralarında Osmaniye merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir özel hastanenin önünde meydana geldi.

Bir yakınını hastaneye getiren Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve iki kişi silahların ateşlenmesi sonucu yaralandı.

ÇATIŞMA ÇIKMIŞ

Başkan Koca ve yanındaki belediye çalışanı Burak Başaran ile hastane kafeteryasındayken oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve beraberindekiler arasında silahlı kavganın yaşandığı ortaya çıktı. İki grup arasında çıkan çatışmada Koca ve Karakaya’nın dizlerinden, Başaran’ın ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Başkan Koca ve Karakaya’nın durumlarının iyi olduğunu belirten kaldırıldıkları hastanenin müdürü Ali Daşçı, Başaran’ın durumunun ise ağır olduğunu söyledi.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan Koca ve yanındakilerin hemen ameliyata alındığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgeyi abluka altına alan polisler, isimleri henüz açıklanmayan 10 kişiyi gözaltına aldı.

(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.