MHP'den İstanbul sürprizi: Dalan!

MHP'den İstanbul sürprizi: Dalan!

MHP'nin yerel seçimlerde İstanbul'a Bedrettin Dalan'ı aday göstereceği iddia edildi. Dalan ise siyasete geri dönmeyeceğini açıkladı.

MHP kaynaklarından flaş bir bilgi aktarıldı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde MHP’nin İstanbul adayı olarak Bedrettin Dalan isminin düşünüldüğü belirtildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “MHP her ilde her seçim bölgesinde kendi adayları ile seçime girecektir. İstanbul’dan bir sürprizimiz olabilir” demişti.

Bu haberin siyaset gündemine gelmesinin hemen ardından A Haber’e açıklama yapan Bedrettin Dalan ise, “Şu an siyasete girmeyi düşünmüyorum. Siyaset benim için bitmiştir. Tekrar aday olmayacağım” dedi.

ANAP’IN BELEDİYE BAŞKANIYDI

18 Temmuz 1941’de Bayburt’ta doğan Bedrettin Dalan 1984-1989 arasında ANAP’tan İstanbul’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Dalan İstek Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi’nin kurucusu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.