Köpek gibi yaşıyor: Mama kabından yiyor, havlıyor

Köpek gibi yaşıyor: Mama kabından yiyor, havlıyor

Kaz James, kendisini köpek gibi hissediyor: Köpek kostümü giyiyor, mama kabından yiyor.

İngiltere, kendini hiçbir zaman bir insan gibi hissetmediğini söyleyen ve köpek kostümü giyip köpek gibi yaşayan 37 yaşındaki Kaz James’i konuşuyor. James, altı yaşından beri bir köpek gibi hissettiğini söylüyor, köpek maskesi takıyor ve yemeklerini mama kabından yiyor; insanlarla onlara havlayarak, onları ısırarak veya yalayarak iletişim kuruyor.

kopek-001.jpg

Manchester’da yaşayan James, kendisini uzun süredir ‘tuhaf’ hissettiğini ve ‘köpek kişiliği’ni ortaya çıkarmadan önce sosyalleşmekte zorlandığını söylüyor. James, mağaza müdürü olarak çalıştığı saatlerin dışında hem evde hem sokakta 2 bin sterlinlik köpek kostümünü giyiyor.

James, ilk kez 17 yaşındayken bir internet sitesi üzerinden kendilerini köpek gibi hisseden kişilerle tanışmış. Bu anda ‘özgürleştiğini’ anlatan James’in ‘İnsan Köpek Nasıl Eğitilir?’ isminde bir kitabı da var.

kopek3.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.