Kocasını öldürdüğüne polisi inandıramadı

Kocasını öldürdüğüne polisi inandıramadı

Japonya'da 70 yaşındaki kocasını öldürdüğüne polis ikna edemeyen kadın üç defa evine geri gönderildi.

Tokyo’da üç kere polise giderek kocasını öldürdüğünü itiraf eden bir kadın, her seferinde kendisine inanmayan polislerce eve geri gönderildi. Fuji televizyon kanalının duyurduğu habere göre, Tokyo’nun Saitima semtinde ikamet eden 53 yaşındaki Kinuko Wakui ismindeki kadın 9 Haziran tarihinde Kita Ward polis merkezine giderek kocasını öldürdüğünü söyledi. Kadının söylediklerine inanmayan polisler ‘evine gitmesini’ tavsiye ettiler.

POLİS MERKEZİNİ TERK ETMEK ZORUNDA KALDI

Kinuko Wakui yarım saat sonra yakınlardaki bir başka polis merkezine giderek hikâyesini tekrarladı. Burada da kendisini ciddiye almayan polisler söylediklerini araştırmadan kadını geri gönderdiler. Ertesi gün aynı polis merkezine giden kadın bu sefer de polislerin ‘kendisine inanmadıklarını’ söylemesi üzerine polis merkezini terk etmek zorunda kaldı.

İki gün sonra kronik hastalığı nedeniyle ziyaret ettiği hastanede de aynı hikayeyi tekrarlayan Japon kadın, hastane yetkililerinin polisi uyarması sonucu polislerin evinde yaptığı araştırmada 70 yaşındaki kocasını ölü olarak buldu.

‘Cesedi terk etmemek’ suçundan 15 Haziran’da tutuklanan 53 yaşındaki kadın kocasını döverek öldürdüğünü söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.