Koca: Aşı programında yeni gruba geçiyoruz

Koca: Aşı programında yeni gruba geçiyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü aşı çalışmaları kapsamında 60 yaş üzeri kişiler ve eşleri ile bazı risk gruplarının da aşı olabileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü (Covid-19) aşı programında yeni yaş grubuna geçileceğini açıkladı.

Koca, “Aşı programında yeni gruba geçiyoruz. Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler. Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi” dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Fahrettin Koca, “Aşı programında yeni gruba geçiyoruz. Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler”

“Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi” diyen Koca, şöyle devam etti:

“Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, Down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aşı olmak için sisteme tanımlandı. En kısa sürede en çok riskli vatandaşımızı korumak istiyoruz.” 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.