Kayserispor: 0 - Trabzonspor: 0

Kayserispor: 0 - Trabzonspor: 0

Trabzonspor, Kayserispor'la berabere kaldı. Kahvaltı yapan iki takım taraftarları stada birlikte gittiler.

Spor Toto Süper Lig 11’in hafta mücadelesinde Kayserispor, Trabzonspor’u konuk etti.

Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetti. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlanırken; Kayserispor’da Deniz Türüç ve Sapunaru, Trabzonspor’da ise N’Doye, Bero ve Okay sarı kart gördü. Bu sonuçla Kayserispor 19, Trabzonspor 13 puana yükseldi.

Kayserisporlu ve Trabzonsporlu taraftarlar stada birlikte geldi. Bu arada Kayseri Kapalı Kale taraftar grubu Trabzon’dan gelen taraftarları sabah kahvaltısında ağırladı. Statta maç öncesi Trabzonsporlu taraftarların ”Kayseri sen bizim kardeşimizsin” tezahüratına Kayserili sporseverler alkışlarla ”Hoşgeldiniz” diye bağırarak, karşılık verdi. Kayserisporlu taraftarlar, Trabzonsporlu futbolcuların isimleri sayılırken de Bordo mavili oyuncuları alkışladı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir de stat hoparlöründen Trabzonlu taraftara ”Hoşgeldiniz, Centilmence bir maç olsun” diye seslendi. Bu arada, stat hoparlöründe maç öncesi Trabzonspor marşı çalındı. Her iki takım tribünleri maç öncesi birlikte selamladı.

Karşılaşmayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.