Şırnak Petrol Spor 2 - Öz İdil Spor 1

Şırnak Petrol Spor 2 - Öz İdil Spor 1

Şırnak Şehir Stadyumu'nda oynanan Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme baraj müsabakasında Şırnak Petrol Spor, Öz İdil Spor'u 2-1 yenerek BAL Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Şırnak'ta BAL takımı Şırnak Petrol Spor ile Şırnak Amatör Ligi şampiyonu Öz İdil Spor, BAL Ligi'nde mücadele etmek için karşı karşıya geldi.

Şırnak Petrol Spor, bu maçı 2-1 kazanarak 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynamaya hak kazandı.

Şırnak Şehir Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde, Şırnak Amatör Ligi şampiyonu olan Öz İdil Spor'a şampiyonluk kupası verildi.

İlk yarıda Hakan Doğan'ın attığı iki golle Şırnak Petrol Spor üstünlük sağladı. İkinci yarının başında Öz İdil Spor skoru 2-1'e getiren golü kaydetti. Maçın kalan süresinde başka gol olmayınca, Şırnak Petrol Spor sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.

2023-2024 futbol sezonunda BAL Ligi'nde mücadele eden Şırnak Petrol Spor, bu galibiyetle 2024-2025 futbol sezonunda da BAL Ligi'nde yer almayı garantiledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.