Kahraman, Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi

Kahraman, Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi

TBMM'deki yeni yasama yılı töreninin ardından Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli, TBMM Başkan Kahraman'ın odasında program dışı bir görüşme yaptı.

Yeni yasama yılı açılış töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmanın ardından Meclis’te sürpriz zirve yaşandı.

Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Başkanlık odasında biraraya geldi.

Görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Hulusi Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Aslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile bazı bakanlar da hazır bulundu.

KAHRAMAN: BİZ HERKESİ DAVET ETTİK

Meclis’teki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun neden katılmadığı sorulduğunda Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın “Biz herkesi davet ettik” dediği öğrenildi.

Ancak CHP kaynakları bu çağrıyı doğrulamazken, “Sayın Genel Başkanın bu görüşmeden haberi olmadığı gibi toplantıya da davet edilmemiştir” açıklaması yapıldı. Kılıçdaroğlu da bir süre sonra “TBMM Başkanına yalan söylemek yakışmıyor” diye açıklama yaptı.

Daha sonra CHP’den yapılan açıklamada, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın, telefonla aradığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan özür dilediği belirtildi.

Nergis Demirkaya / Duvar

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.