İYİ Parti 'en düşük oy'unu açıkladı!

İYİ Parti 'en düşük oy'unu açıkladı!

İYİ Parti'den Lütfü Türkkan seçimlerle ilgili anketlerde oylarının yüzde 16.8'in altına düşmediğini anlattı. KRT'de soruları yanıtlayan Türkkan dip dalga beklediklerini de ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, 24 Haziran’daki seçimlerle ilgili olarak kendilerine sunulan anketlerde İYİ Parti’nin yüzde 16.8’in altına düşmediğini belirtti.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara’nın konuğu olan Türkkan anketlerde bu sayının üstünü de gördüklerini ifade ederken alttan gelen dip dalgasına dikkat çekti. Bu dip dalgayı 1983’te Özal’ın Anavatan’ına ve 2002’de Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’sine benzeten eski MHP vekili kendilerinin üçüncü çıkış yolu olduğunu ifade etti.

İttifak ortağı oldukları Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun, ikinci tura CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin kalması halinde tabanını desteğe ikna etmekte zorlanacağını da savunan Türkkan, bunun sağ seçmenin CHP’ye bakışından kaynaklanacağı değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.