Erbakan: Hakkari'den 1 belediye almak diğer illerden 10 belediye almakla eş değer

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Yüksekova'da yaptığı konuşmada Hakkari'de bir belediyeyi kazanmanın diğer illerden 10 belediye kazanmakla eşdeğer olduğunu iddia etti.

Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Gül, Mehmet Kaderli, MYK üyeleri Sadık Çat ve Zülküf Şeker ile birlikte, Derecik ilçesini ziyaret etmek üzere Yüksekova'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Yüksekova İlçe Başkanılığını ziyaret etti. Erbakan burada bir konuşma yaptı.

Yeniden Refah Partisi'nin il ve ilçe yönetimine teşekkür eden Erbakan, "Hakkari Yüksekova'da bulunmaktan büyük bahtiyarlık duyuyoruz. Çünkü burası Selahaddin Eyyubi hazretlerinin ve onun kumandanlarinin şehridir. Burası Anadolu baskısından yüzyıllar önce İslam'la müşerref olmuş topraklardır. Bu bakımdan inancimizla değerlerimizle yoğrulmuş. Asırlar boyunca âlimler hocalar yetiştirmiş evliyalar çıkarmış bir bölgede bulunmak bizi bahtiyar ediyor" dedi.

fatih2.jpg

Bugün Derecik ilçesine giderek Derecik Belediyesi'ni ziyaret edeceklerini belirten Erbakan, "Seçimlerde Derecik belediye başkanlığını kazandık. Hakkâri merkezinde il genel meclisinde %8.5 oy aldık. Hakkari'den bir belediye almak diğer illerimizden 10 belediye almakla eş değer. Hakkâri merkezinde %8.5 oy almak Erzurum'da, Kayseri'de, Konya'da %30 oy almakla eş değerdir. Bu bakımdan teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde Yeninden Refah partisi 3. Parti oldu. Oylarını bir önceki seçime göre yüzde yüzün üzerinde artırdı. 63 belediyeyi kazandık. Bölge halkı rahmetli Erbakan hocamızın bölge halkının hakkını savunmasını bunun için ceza almaş, bir lider olmasını ve bütün siyasi hayatı boyunca bölgede çok önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. İnşallah 2028'de Yeniden Refah partisi iktidara taşıyacağız" dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum