İtalyan hemşirenin korona paylaşımı viral oldu: Korkuyorum, yoruldum ama işimi seviyorum

İtalyan hemşirenin korona paylaşımı viral oldu: Korkuyorum, yoruldum ama işimi seviyorum

10 binden fazla korona virüsü vakasının görüldüğü İtalya'da, maske takmaktan yüzü yara olmuş bir hemşirenin Instagram paylaşımı viral oldu.

İtalya’da korona virüsünü salgının en yoğun yaşandığı Milano bölgesinden bir hemşirenin Instagram paylaşımı viral oldu. Sağlık personelinin içinde bulunduğu zorlu koşulları ayrıntısıyla anlatan hemşire Alessia Bonari, “Çok yoruldum ama işimi çok seviyorum” dedi.

‘KORKUYORUM’

Bonari’nin, maske giymekten yara olmuş yüzünün görüldüğü, 740 binden fazla beğeni alan paylaşımı şöyle:

“İşe gitmeye korkuyorum. Maskenin yüzüme tam oturmamasından, kirli eldivenlerle yanlışlıkla kendime dokunmaktan, koruyucu gözlüklerin gözlerimi tamamen kapatmamış olmasından veya bir şeylerin içeri girmiş olmasından korkuyorum.

Fiziksel olarak yorgunum çünkü koruyucu aygıtlar kötü; laboratuvar giysisi terletiyor ve koruyucu giysiyi bir kez giydikten sonra, altı saat boyunca tuvalete gidemiyorum veya hiçbir şey içemiyorum.

Ben ve haftalardır aynı durumda çalışan meslektaşlarım psikolojik olarak yorulduk ama bu bu bizi, işimizi her zaman yaptığımız gibi yapmaktan alıkoymayacak.

Hastalarımla ilgilenmeye devam edeceğim çünkü işimle gurur duyuyorum, işimi seviyorum.”

‘GEREKMEDİKÇE HASTANEYE GELMEYİN’

Bonari paylaşımının sonunda, insanlardan çok gerekmedikçe hastaneye gelerek sağlık personelinin işini zorlaştırmamasını ve acil durumlar haricinde evde kendilerini tecrit altında tutmalarını rica etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.