Hınıs'ta korkutan yangın

Hınıs'ta korkutan yangın

Hınıs'ın Karakula Mahallesi'nde 2 katlı bir evde yangın çıktı. Evde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Asya Yürekseven isimli kadın şans eseri, yangından yara almadan kurtulurken, evin 2'nci katı kullanılamayacak hale geldi.

ERZURUM - Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Karakula Mahallesi'nde 2 katlı bir evde ocağın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangının çıktığı evde yalnız yaşayan 60 yaşındaki Asya Yürekseven isimli kadın şans eseri yara almadan kurtulurken, evin 2'nci katı kullanılamayacak hale geldi. 

Muş'un Varto Belediyesi'nin itfaiye araçlarının yangına müdahale etmesiyle yangın kontrol altına alınırken, haber verilmesine rağmen Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçlarının zamanında gelmediği belirtildi. Kontrol altına alınan yangında evin 2'nci katı kullanılmayacak hale geldi. 

Olay yerine gelen Hınıs Belediye eş başkanları Hasan Basri Fırat ve Gülay Peker ise ellerinde itfaiye aracı bulunmadığı için Varto belediyesinden destek istediklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesi'nin hiçbir hizmet aracının ilçede bulundurmadığına dikkat çekti. Eş Başkan Fırat," Yangına müdahale etmek için itfaiye aracımızı yok. Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçede itfaiye var oda gördüğünüz gibi arızla olduğu için gelememiş. Belediyemizden her ay hizmet karşılığında ödenek kesilmesine rağmen hizmet aracı verilmiyor eski hurda araçlar veriliyor" diyerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından mağdur edildiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.