HDP Milletvekili Katırcıoğlu'ndan Mansur Yavaş'a: Ağzımızı açtırmayın!

HDP Milletvekili Katırcıoğlu'ndan Mansur Yavaş'a: Ağzımızı açtırmayın!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın bugün seçim çalışmaları sırasında yaptığı, “PKK’lı belediyenin kenarından geçemez benim olduğum yerde. Bunlar ağzımızı açtırmasınlar." açıklamasına HDP'den cevap geldi.

CHP'nin MHP kökenli Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş bugün Nene Hatun Mahallesi seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, “Ben de diyorum ki televizyonlar da ‘benim geldiğim gelenek belli’. Benim kökümün ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz değil mi? Neyinden korkuyorsunuz? PKK’lı bir defa belediyenin kenarından geçemez benim olduğum yerde. Bunlar ağzımızı açtırmasınlar” demişti.

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, Yavaş'ın bu açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi.

"Sözünü ettiğiniz olaylar bu ülkede barışı sağlamaya yönelik atılmış önemli adımlardı" diyen Katırcıoğlu şunları yazdı, "Ne yazık ki sizin gibiler yüzünden akamete uğramışlardı. Siz de bizim ağzımızı açtırmasanız iyi olur."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.