HATSO'dan KSGEB destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı

HATSO'dan KSGEB destekleri konusunda bilgilendirme toplantısı

HATSO ve Serbest Muhasebeciler ve Mali müşavirler il temsilciliği Yeni Türk Ticaret Kanunu, Sınır Ticareti ile KSGEB destekleri konusunda bir bilgilendirme toplantısı yaptı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) İle Hakkari Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Yeni Türk Ticaret Kanunu, Sınır Ticareti ve Kosgeb destekleri konusunda bir bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen toplantıya HATSO Başkanı Ahmet Şen, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İl Temsilcisi Tahirhan Taş, HATSO Meclis Başkanı Cemal Erip ve işadamları katıldı.

Toplantıda konuşan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen, ilin ekonomik sorunları ve bu sorunların çözümüne ilişkin yapılması gerekenleri anlattı.

Şen, Irak sınırında açılması gündemde olan sınır ticaret kapılarının açılması için oda olarak yaptıkları temasları anlatarak, “'Yıllardır Hakkari'ye de Irak'a da kapıların açılması için çalışıyoruz ve arzuluyoruz. Bu konuda çok girişimlerimiz oldu. İnsanlarımızın yararlanması için 2 aya kadar KOSGEB Müdürlüğü'nü de Hakkari'de kuruyoruz. Bununla ilgili yer sözü verdik ve bununla ilgili çalışmalarımızı sürüyor.''şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İl Temsilcisi Tahirhan Taş ise 01 Temmuz 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında katılımcılara geniş bilgiler vererek, bundan sonraki süreçte bütün esnaf, tüccar ve şirket sahibi işverenlerin Mali Müşavirlerle her zaman görüş alış verişinde bulunmaları ve bilgi sahibi olmaları gereğine değindi.


sen.jpg

hatso2.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum