Hakkarili Nisanur göz nakli bekliyor

Hakkarili Nisanur göz nakli bekliyor

Hakkari’de doğuştan göz kapakları kapalı olan bir buçuk yaşındaki görme engelli Nisanur nakil için yardım eli bekliyor.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari merkeze bağlı Geçitli Köyü’nün Bazidan Mahallesi’nde oturan M. Selim ve Neciba Demir çifti evlendikten 7 yıl sonra çocuk sahibi oldu. İlk defa çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftin mutluluğu kısa sürdü. 

Şuanda bir buşuk yaşında olan çocuğunu doktora götüren anne Neciba Demir, çocuğunun gözlerinin doğuştan olmadığını öğrenince dünyası karardı. 7 yıl sonra çocuk sahibi olduğunu ifade eden Demir, çocuğunun gözlerinin görmediğini dile getirerek hıçkırıklara boğuldu.

7 yıl anne olma hayali kurduğunu anlatan anne Neciba Demir, "Çocuğum oldu, ismini Nisanur koydum. Çocuğumu hastaneye götürdüğümde gözleri yok deyince dünyalarım yıkıldı. Kaç defa Van’a tedaviye götürdük. Doktorlar göz motorunda yaş aktığını, nakil olabileceğini söyledi. Eşim işsizdir, kızımın gözlerinin görmesi için göz nakli gerekiyor. Allah rızası için yardım edin, kızımın gözleri görsün artık” dedi.

Eşi M. Selim Demir’in çobanlık yaptığını, maddi durumlarının iyi olmadığını ifade eden Demir, hayırseverler ve yetkililerden Nisanur’a nakil yapılması için yardım talebinde bulundu. 

2-766.jpg

1-20150922121239.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.