Hakkari'de yeni bir GSM bayii abone merkezi açıldı

Hakkari'de yeni bir GSM bayii abone merkezi açıldı

Aslanlar Gıda ve İletişim Limitet Şirketi tarafından Hakkâri’de yeni Turkcell abone merkezini törenle halkın hizmetine açtı.

Bulvar Caddesi Aydoğanlar İş Hanı birinci katta yapılan açılışa, Hakkâri Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Kılıç, DTP İl Başkanı Hasan Güzel, DTP Parti üyeleri, AKP İl Başkanı Mehmet Ertuş ve eski Belediye Başkanlarından Şükrü Çallı başta olmak üzere, halk ve esnaflar katıldı.

Açılış kurdelesini Hakkâri Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Kılıç ve Emniyet Müdürlüğü Personeli Mustafa Taşkın beraber kestiler. Ayrıca törene AKP Hakkâri Millet Vekili Abdulmuttalip Özbek'in danışmanı Kutlu Özbek, Turkcell Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Veysel Kuzu ve Teknoloji Uzmanı Fadıl Er de katıldı.

Aslanlar Gıda ve İletişim Limitet Şirketi adına konuşan Mursel Aslan Hakkârili Turkcell abonelerine her türlü hizmeti sunmaya çalışacaklarını ifade etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.