Hakkari'de Öz simit sarayı adlı iş yerinin açılışı yapıldı

Hakkari'de Öz simit sarayı adlı iş yerinin açılışı yapıldı

Hakkâri merkezde “Öz simit sarayı” adlı yeni bir iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı. İmalathane ve Cafe olarak hizmet verecek olan iş yerinde 20 kişi istihdam edilecek.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Kaya Plaza İş Merkezinde bulunan Öz Simit Sarayı adlı iş yeri için düzenlenen açılış törenine Mimar Cemal Erip, Av. Zeydin Kaya, Av.Ömer Akış çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Açılışta kurdeleyi Av. Ömer Akış ve iş yeri sahibi Muaz Temizer ile birlikte kesen Mimar Cemal Erip kısa bir konuşma yaparak iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Kurdalenin kesilmesinin ardından bir kurban kesildi.

İş Yeri Sahibi Muaz Temizer açılışa katılanlara teşekkür ederek, "Hakkari'de işsizlik hadsafhada. Birikimlerimizi bir araya getirerek 20 kişiyi istihdam edeceğimiz bir işyeri açtık. Bu iş yerimiz imalat ve Cafe olarak halkımıza hizmet verecek. Buradan batıdaki iş adamlarına seslenmek istiyorum; buradan kazandığınız parayı yine buraya yatırım yaparak değerlendirmeniz gerekir. Gelin Hakkari’ye birlikte sahip çıkalım."dedi. 

Açılın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu. 

ozsimit2.jpg

ozsimit3.jpg


ozsimit4.jpg

ozsimit5.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum