Hakkari'de 180 öğrenci, satranç alanında yeteneklerini sergiledi

Hakkari'de 180 öğrenci, satranç alanında yeteneklerini sergiledi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Satranç Federasyonu Hakkari İl Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvasına il ve ilçelerinden katılan 180’e yakın öğrenci birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

YÜKSEKOVA HABER

Hakkâri merkez ve ilçelerinde eğitim veren ilköğretim ve ortaöğretim okullarından gelen yaklaşık 180 öğrenci, satranç alanında yeteneklerini sergiledi. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenen turnuvada il birinciliğini yakalayan Hakkâri merkez oldu.

Hakkâri Cumhuriyet ilköğretim okulunda düzenlenen satranç turnuvasında Küçükler il birincisi Cumhuriyet ilköğretim okulunda okuyan Selim Demirkan, Yıldızlar il birincisi Hakkâri Şehit Çetin Deniz ilköğretim okulunda okuyan Velat Yiğit, gençler il birincisi Hakkâri Anadolu Öğretmen Lisesinde Okuyan Bedirhan Dinç Oldu. Hakkâri il merkezinde Satranç yarışmasında 1. çıkan öğrenciler 23–27 Mart tarihleri arasında Türkiye finali için Bursa’ya gidecek.

37955

37956

37957

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.