Hakkari takımı, bölge yarışmasında birinci oldu

Hakkari takımı, bölge yarışmasında birinci oldu

Van'da dün yapılan 'Kulüpler Arası Halk Oyunları' yarışmasında Hakkari Colemerg Spor Kulübü, gençler dalında bölge şampiyonu oldu. Kulüb, Türkiye finalinde Hakkari'yi temsil edecek.

Yüksekova Haber Portalı

Van'da yapılan 'Kulüpler Arası Halk Oyunları' yarışmasına 7 il katıldı. Kıyasıya geçen bölge yarışmasında Hakkari Yıldızlar Minikler Düzenleme dalında Şemdinli Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü Bölge 2.'si, Yıldızlar dalında Şemdinli Halk Eğitim GSK Bölge 2.'si, Gençler dalında Colemerg Spor Kulübü birinci, Düzenleme Dalında Çukurca Spor Kulübü ikinci, Büyükler Dalında Rengi Hakkari GSK üçüncü, Düzenleme Dalında Çukurca Spor Kulübü ikinci olarak önemli bir başarı elde etti.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, Hakkari ekiplerini kutladı. Bölge şampiyonu olan Colemerg Spor Külübüne Türkiye Finalinde başarılar dileyen Zerek, "Hakkari Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve Gençlik Spor İl Müdürümüze teşekkür ederim. Son yıllardaki halk oyunlarındaki başarılı, azimli ve özverili çalışmanın bir ürünüdür. Bu çalışmaları yapan kulüplerimize, eğitmenlerimize ve halayın sultanlarına çok teşekkür ederim" dedi.

h1-077.jpg

h2-067.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.