Hakkari MYO'da 2013 mezuniyet töreni

Hakkari MYO'da 2013 mezuniyet töreni

Hakkari Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) düzenlenen mezuniyet töreninde sevin ve hüzün bir arada yaşandı.

YÜKSEKOVAHABER

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi MYO’da 2011-2012 eğitim öğretim yılının sonunsa 738 öğrenci mezun oldu.

Karşıyaka Mahallesi’ndeki  Colemerg Meslek Yüksek Okulu ’nda yapılan mezuniyet törenine Vali Yardımcısı Muhammed Önder, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Demir, fakülte dekanları, öğretim görevlileri, akademisyenler Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdurrahman Er, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, çok sayıda öğrenci katıldı.

haberinfotograflari.gif 

Günün anlam ve öneminin belirtildiği mezuniyette Prof. Dr. Ebubekir Ceylan,  başarılı bir akademik yılını geride bıraktıklarından emin olduklarını belirtti.

Rektör Ceylan, "MYO olarak bu yıl beşinci mezunlarımızı veriyoruz.  Bu benim ilk yılım ben de en az sizin kadar mutlu ve gelecek açısından umutluyum.  Hakkari üniversitesi çatısı altında 5 fakülte, 3 meslek yüksek okulu ve birde yüksek okul aktif olarak hizmet vermektedir. Burada 2 bin 500 öğrencimiz bulunmaktadır. Yeni açılan ve açılacak olan bölüm ve fakültelerimizle beraber daha bir çok öğrencimizin Hakkari üniversitesine katılım yapacağını biliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.  

Mezun olan öğrenciler hüznü ve sevinci bir arada yaşadı. Keplerin havaya fırlatılmasından sonra öğrenciler canlı müzik eşliğinde saatlerce halay çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.