Hakkari Barosu: Ferhat Atılgan olayının takipçisi olacağız

Hakkari Barosu: Ferhat Atılgan olayının takipçisi olacağız

Hakkari Barosu, Yüksekova Adliyesi’nin üçüncü katından atlayarak yaşamına son veren Ferhat Atılgan ile ilgili açıklama yaptı.

Hakkari Barosu Başkanlığı tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada, dün ifade vermek üzere Yüksekova Adliyesi'ne giden Ferhat Atılgan isimli genin savcılık tarafından ifadesinin alındığı esnada 3.kattan atlayarak intihar ettiği belirtildi.

Ağır yaralı olarak Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Atılgan’ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamanın devamında “Yaşanan bu üzücü olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştır. Yürütülen soruşturma kapsamında yapacağımız araştırmalardan sonra baro olarak, olaya ilişkin oluşturacağımız rapor, daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır. Hakkari Barosu olarak olayın tüm yönleriyle araştırılarak ortaya çıkarılması için sürecin takipçisi olacağımızı basına ve kamuoyuna bildiririz” denildi.

İlgili Haberler
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum