
Gaziantep’te huzur uygulamasında 4 milyon TL ceza, 22 aranan şahıs yakalandı
Gaziantep’te polis ekiplerince parklarda gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamalarında 542 motosiklet ve araç sürücüsüne toplam 4 milyon TL cezai işlem uygulanırken, çeşitli suçlardan aranan 22 kişi yakalandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde son bir hafta içerisinde parklarda huzur-güven uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada 17 bin 345 şahıs sorgulanarak 22 aranan şahıs yakalandı. Uygulama sonucunda 62 şahsa gürültü yaparak çevreye rahatsızlık vermekten idari yaptırım, 542 motosiklet ve araç sürücüsüne ise 4 milyon 472 bin 946 TL cezai işlem uygulandı.
Kentte benzer uygulamaların devam edeceği vurgulandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.