Fauci normalleşme için tarih verdi: En erken 2021 ortası

Fauci normalleşme için tarih verdi: En erken 2021 ortası

ABD'de korona virüsü salgınıyla mücadelenin en yetkili ismi olan Dr. Anthony Fauci, normale dönülmesinin aşıya bağlı olduğunu söyledi. Fauci, bunun 2021 ortasından veya sonundan önce mümkün olmadığını belirtti.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, korona virüsü salgınından önceki normale dönüşün en erken 2021 ortalarında sağlanacağını söyledi. Fauci, gerçek anlamda normalleşmenin yaygın aşılamaya bağlı olduğunu vurguladı.

Fauci MSNBC ile söyleşisinde, “Eğer Covid öncesine benzeyen bir normale dönüşten söz ediyorsanız, bu 2021 ortalarında, hatta belki sonlarına doğru gerçekleşecek” diye konuştu. ABD’de acil onay alacak bir aşının bile herkese dağıtımının hemen gerçekleşmeyeceğine dikkat çeken Fauci, “Aşıların dağıtımına başlanıp, nüfusun çoğunluğuna veya daha fazlasına aşı yapılıp koruma altına alınması muhtemelen 2021’in ortasından veya sonundan önce gerçekleşmeyecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.