Erdoğan'dan Gül'e: Bu kervanın yolcuları değiller

Erdoğan'dan Gül'e: Bu kervanın yolcuları değiller

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik eleştirilerini isim vermeden devam ettirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘terörle ve darbeyle mücadele’ gerekçesiyle bazı sivillere yargı dokunulmazlığı getiren KHK eleştirisi nedeniyle 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yönelik yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, isim vermeden, “Söz söylemeye hakları yok” ifadesini kullandı.

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

BU TRENDEN DÜŞENLER, DÜŞTÜKLERİ YERDE KALIR: Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna dikkat etmelidir. Bunlar AK Parti olarak milletimizle birlikte verdiğimiz hayati mücadelede en küçük desteklerini görmediğimiz, karşı saflarda silüetleri beliren kişilerdir. Bununla ilgili sesiniz çıkmayacak, evet-hayır referandumu yapılıyor, bakıyorsunuz birileri de ‘hayır’ için kampanya yürütüyor. Kulislerde, şurada burada. Şimdi de kendilerinde söz hakkı görüyorlar. Kusura bakmasınlar. Bu birlikteliği, beraberliği, dayanışmayı zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. Biz bu yola çıkarken ahdederek çıktık. Bu ahitle çıkarken de sadakatin aslolan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler, düştükleri yerde kalırlar.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.