Engelliler için domino ve satranç turnuvası düzenlendi

Engelliler için domino ve satranç turnuvası düzenlendi

Diyarbakır'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında işitme, görme ve bedensel engelli 45 kişinin katıldığı domino ve satranç turnuvası düzenledi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından işitme, görme ve bedensel engellilere yönelik domino ve satranç turnuvası düzenlendi. 45 engelli vatandaşın katıldığı turnuvada, tüm katılımcılar tebrik edilerek madalyayla ödüllendirildi. 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen ve üç tur oynanan domino ve satranç turnuvasının sonunda dominoda Veysi Kılıç birinci, Mehmet Akdemir ikinci, Seyfettin Kılıç üçüncü oldu. 
Satranç da ise Hakan Aslan birinci, Mehmet Emin Baran ikinci, Mehmet Emin Gülen üçüncü oldu. 

Dereceye girenler önümüzdeki günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı'nın da katılacağı törende ödüllerini alacak. Diğer katılımcılara ise çeşitli hediyeler verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.