Devlet Bahçeli: Gocunanlar FETÖ’nün kurşun askerleridir

Devlet Bahçeli: Gocunanlar FETÖ’nün kurşun askerleridir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KHK ile, getirilen "yargı muafiyeti" düzenlemesini eleştirenlere tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yayınlanan 696 sayılı KHK’de, “darbe teşebbüsü ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması”nda yer alanlara yargı muafiyeti getirilmesi hakkında açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Devlet Bahçeli, düzenlemeyi eleştirenlere tepki gösterdi. Bahçeli, “Ne var bunda? CHP niye rahatsızdır? HDP niye hoplamaktadır? İP niçin huzursuz, Barolar Birliği Başkanı neden keyifsizdir? 15 Temmuz’da milli beka zillet ve zulmet dolu saatlerde bizzat millet tarafından savunulmuştur. Bundan gocunanlar FETÖ’nün kurşun askerleridir” ifadelerini kullandı.

‘ANLAŞILAN FETÖ HALA AKTİF’

Düzenlemeyi eleştirenlere “Ben de vehme kapılmış bu zihniyetleri endişeyle takip ediyorum” diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

“FETÖ’ye cesaretle direnenler, darbecilere meydan okuyanlar, istilacılara vatanı dar edenler yargılansın, cezai sorumlulukları doğsun mu isteniyor? Bu soruya evet diyenler var ise bize göre vatan hainidir, FETÖ’nün uyanmış ve harekete geçmiş kripto koludur. Anlaşılan FETÖ hala aktif ve faaldir. Kripto damar çalışmaktadır. Korku seanslarıyla 15 Temmuz’un rövanşını almaya azmetmiş odak ve kirli mahfiller hareketlidir. Ancak bunlar yine ve bir kez daha yenilip dağıtılacaklardır.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum