Devlet Bahçeli: Farkında mısınız, ne çok kutuplaştık?

Devlet Bahçeli: Farkında mısınız, ne çok kutuplaştık?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabından Berat Kandili ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Toplumun kutuplaştığını belirten Devlet Bahçeli, “Farkında mısınız, ne çok kutuplaştık? Nasıl da birbirimize çatık kaşlarla bakar olduk? Yüzler gergin, sesler boğuk, eller soğuk, gönüller donuk! Diyor ya Yusuf Has Hacib: ‘Yaşam zorlaştı, endişe çoğaldı; hırs ve tamah arttı, sevinç azaldı.’ Tam da böyle değil mi?” ifadelerini kullandı.

‘BU HAREKET BİR KERE BAŞLADI MI DURMAK BİLMEZ’

“Satır satır büyüyen, sadır sadır devleşen samimiyet, milliyet, muhabbet, hürmet ve mensubiyet onuru her engeli yıkacak, her operasyonu alt edecektir” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“Adam gibi adam olan doğal dürtüsüyle değil, aklıyla, kalbiyle, fikriyle, imanıyla, cesaretiyle hareket edendir. Bu hareket bir kez başladı mı durmak, durdurulmak nedir bilmez, böyle bir ihtimal tanımaz. Hamd olsun, muazzam millet hareketi devrededir. Bu da Cumhur İttifakı’dır.”

‘ALIN TERİYLE GEÇİNENLERİ SELAMLIYORUM’

Berat Kandili’ni kutlayan Bahçeli, paylaşımında 1 Mayıs’la ilgili olarak, “Kavgadan, karışıklıktan, kışkırtmadan, kaostan tamamen uzak kalmasını temenni ettiğim 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle emeğiyle geçinen, alın teriyle hayatın külfetine direnen vatan evlatlarını yürekten selamlıyor, hepsini kucaklıyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum