Belediyeden kar temizleme çalışmaları

Belediyeden kar temizleme çalışmaları

Yüksekova Belediyesi Karla Mücadele ekipleri ilçede aralıklarla yağan kar yağışı sonrası Cengiz Topel Caddesi’nde kar temizleme çalışması yürüttü.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi Karla Mücadele ekipleri ilçede son birkaç gündür aralıklara etkisini gösteren kar yağışının durmasıyla birlikte, trafiğin olumsuz etkilenmemesi için sabahın erken saatlerinde Cengiz Topel Caddesi’nde kar temizleme çalışması yaptı. Çalışmanın daha hızlı yürütülmesi ve herhangi bir kaza meydana gelmemesi için tedbir amaçlı zabıta ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. İş makinelerinin etkili olmadığı bölgelerde ise Temizlik Müdürlüğü çalışanları bilek gücüyle temizlik yaptı.

i-1-209.jpg

Yürütülen kar temizleme çalışmasını Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin yerinde takip etti.

Yapılan çalışmayla ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin, "Bilindiği üzere ilçemizde son bir haftadır kar yağışı aralıklarla yağıyordu. Daha önce ara sokaklarda biriken buz kütlelerini temizledik. Kar yağışının durmasıyla birlikte trafiği olumsuz etkilememek ve esnafımızı mağdur etmemek adına sabahın çok erken saatlerinde ekiplerimiz Cengiz Topel Caddesi’nin genelinde kar temizleme çalışması yaptı. Ayrıca iş makinelerimiz ilçenin genelinde gün boyunca sıkıntılı bölgelerde çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Karla mücadele çalışmalarımız kış boyunca aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.

i-2-110.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.