Belediye garajı yenileniyor

Belediye garajı yenileniyor

Hakkari Belediyesi’nin temizlik işlerinin yürütüldüğü ve yüklenici firmanın araçlarının kaldığı garaj yenileniyor.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Belediyesinin temizlik işlerinin yapıldığı Sümbül Mahallesindeki 3 bin metrekarelik alanda kurulu olan, garaj için yenileme çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar kapsamın garajın eski nöbet kulübesi yenilenirken, garajın 2 bin metrekarelik açık park alanı da asfaltlandı.

Asfaltlama çalışmalarına firmanın personelleri de destek verirken, Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, Temizlik İşleri Müdürü Erhan Okay, belediye meclis üyeleri ve yüklenici Firma sahibi Kadir Tan garajda yapılan çalışmaları inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren belediyenin temizlik işlerinin yüklenici firması olan Nefel'in yönetim kurulu başkanı Kadir Tan, asfalt çalışması ardından kapalı parkların kapılarının değişeceğini, beton yapılara boya yapılıp boyanacağını, girişte bulunan nöbet kulübesine raylı kapı yapılacağını ve garaj çevresinde gerekli düzenlemeler yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.