Aysel Tuğluk'un annesi vefat etti

Aysel Tuğluk'un annesi vefat etti

Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk yaşamını yitirdi. Cezaevi yönetiminden izin alan Tuğluk, yarın Ankara'da yapılacak cenaze törenine katılacak.

Kızı Aysel Tuğluk tutuklanınca tek başına kalan anne Hatun Tuğluk yaşamını yitirdi.

Saat 01.00 civarında vefat eden Hatun Tuğluk yarın Ankara’da defnedilecek. Cezaevi yönetiminden izin alan Aysel Tuğluk da cenazeye katılacak.

Yaşlılık nedeniyle yürümekte zorlanan Hatun Tuğluk, kızının duruşmalarına tekerlekli sandalyeyle geliyordu. Vefat ettiğinde diğer kızının annesinin yanında olduğu öğrenildi.

Cenaze, Batıkent Cemevi’nden kaldırılacak.

Aysel Tuğluk’la yaşayan anne Hatun Tuğluk, HDP’liler tarafından sık sık ziyaret ediliyordu.

‘OF OFF BİZ DE DERT ÇOK’

Hatun Tuğluk tekerlekli sandalyeyle geldiği Aysel Tuğluk’un duruşmasında bir şeyler söylemeye çalışınca, mahkeme başkanı tarafından “Teyzecim bir sus ya!” denilerek konuşturulmamıştı.

Lisa Çalan ve Hatun Tuğluk, duruşma arasında bir süre sohbet etmişti.

(Lisa Çalan ve Hatun Tuğluk, duruşma arasında bir süre sohbet etmişti.)

Duruşmaya verilen arada izleyiciler arasında bulunan, 5 Haziran 2015’te HDP’nin Diyarbakır mitingine yönelik bombalı saldırıda bacaklarını kaybeden Lisa Çalan ile Aysel Tuğluk’un annesi bir süre sohbet etmişti. Hatun Tuğluk’un Lisa Çalan’a, “Ooof of bizde dert çok!” dediği duyulmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.