ARİNO'dan teşekkür mesajı

ARİNO'dan teşekkür mesajı

Van'da yeni açılan Arino Ayakkabı Mağazası, açılışa katılanlara teşekkür etti.

YÜKSEKOVA HABER

VAN - Van'da geçtiğimiz gün Cumhuriyet Bulvarı Bayram Oteli altında açılışını gerçekleştiren Arino Ayakkabı Mağazası, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan ve açılıştan sonra kendilerini tebrik eden dost ve akrabalarına teşekkür etti. 

i-1-20150620140703.jpg

İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser ile sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı görkemli açılış töreninde katılımcıların beğenisini kazanan Arino Ayakkabı Mağazası'nın sahibi Tekin Oğraş, Van'da kaliteli bir hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Van'da ve bölgede böyle yatırımların artmasını diliyoruz. İş yerimizin açılışında bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Kaliteli ürünler ile halkımızın hizmetinde olacağız. Şıklığı ön planda tutan Arino Ayakkabı Mağazası, fiyatlarıyla da halkımıza iyi bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir" dedi.

i-2-691.jpgi-3-324.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.