Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu

Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu

Ankara'da sağanak yağmur ve dolu nedeniyle altgeçtiler suyla doldu. Dikmen'de bulunan 1071'inci Cadde ise dolu nedeniyle trafiğe kapandı.

Ankara’da sağanak yağmur ve dolu etkili oldu. Akay Altgeçidi sularla dolarken, Dikmen’de yolu kaplayan dolu yığınının kalınlığı yer yer 50 santimetreye ulaştı.

Ankara, bugün saat 14.00 sıralarında başlayan sağanak yerini dolu yağışına çevirdi. Yaklaşık 8 dakika süren sağanak ve dolu yağışı nedeniyle Genelkurmay Kavşağı ile önceki yağışta araçta mahsur kalanların belediye ekiplerince kurtarıldığı Akay Altgeçidi yine sularla doldu.

Dikmen semtinin çeşitli mahallerinde de dolu yağışı etkili oldu. Dikmen Ata Mahallesi 1071’inci Cadde’nin kesiştiği noktaya diğer ara cadde ve sokaklardan yağmur sularıyla gelen dolu yığınının kalınlığı yer yer 50 santimetreyi buldu. Dolu yığını nedeniyle 1071’inci Cadde trafiğe kapandı.

Yol, çevredekiler ve iş makineleri tarafından dolu yığınlarının kaldırılmasıyla ulaşıma açıldı. Keçiören’de Etlik Caddesi’nde ise dolunun zarar vermemesi için araçlarının üzeri halı ve kartonlarla örtüldü. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.