AK Parti heyeti Yüksekova ve Şemdinli'yi ziyaret etti

AK Parti heyeti Yüksekova ve Şemdinli'yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya ve bazı AK Parti milletvekilleri Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde çeşitli programlara katıldı.

Kandemir ve Kaya ile beraberlerindekiler, ilk olarak Şemdinli Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar ve partililer tarafından karşılanan Kandemir ile Kaya, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. Kandemir, Kaya ile beraberindekiler, daha sonra Yüksekova ilçesine geçti. 

Yüksekova'da, AK Parti İlçe Başkanı Naci Bilici ve partililer tarafından karşılanan Kandemir ile Kaya, parti binasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaya, burada yaptığı konuşmada, Hakkari'de insanların gözünün içi, çocukların yüzü güldükçe bütün Türkiye'deki insanların yüzünün güldüğünü vurguladı. 

Kandemir de daha güzel günlere kapı araladıklarını belirterek, "Bu kadim toprakların bizi bir arada tutan farklılıklarımızı zenginleştiren, bizi bu coğrafyanın çocuklarını kökleriyle beraber burada kayıtla bütün değerlerin bekçiliğini yapan bir ailemiz var." dedi. Kaya ve Kandemir, programın ardından kentten ayrıldı.

20191125_2_39509230_49789760_web.jpg

20191125_2_39509248_49789771_web.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum