Ağıralioğlu: 6 milyon oya, 'PKK oyu' demeyecek kadar vatanımızı seviyoruz

Ağıralioğlu: 6 milyon oya, 'PKK oyu' demeyecek kadar vatanımızı seviyoruz

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kahramanmaraş'ta aday tanıtım toplantısında konuştu.

İYİ Parti, Millet İttifakı kapsamında Kahramanmaraş’ta partisince gösterilen belediye başkan adaylarını Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde tanıttı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç’un da katıldığı programda konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, siyaseti “kavga, garez ve kin için yapan bir siyasi asabiyenin” tarafı olmayacaklarını söyledi.

Bütün partilerin oylarına talip olduklarını belirten Ağıralioğlu, şöyle devam etti:

“6 milyon oy aldı HDP. Biz dedim size, bu 6 milyon oy PKK’lıdır diyerek yardım etmeyeceğiz, PKK’nın ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. PKK ile mesafesini ayarlayamayan bir siyasi partinin 6 milyon oyuna ‘PKK oyu’ demeyecek kadar vatanımızı, milletimizi ciddiyetle sevmekteyiz. Dolayısıyla biz aslında şunu yapmaya çalışıyoruz: Çok az bir oy bırakacağız. O kalan oya da gönül rahatlığıyla ‘Siz alçaklarsınız’ diyecek kadar kendi Kürtlerimizin oylarını onlardan alacağız.”

Konuşmaların ardından İYİ Parti’nin Afşin Belediye Başkanı Adem Yıldız, Andırın Belediye Başkanı Ali Çatalbaş, Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Nazım Engizek, Göksun Belediye Başkan Adayı Ramazan Koca, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı ve Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Hasan Kızldağ sahneye davet edilip siyasi geçmişleri okundu.

CHP il ve ilçe yönetimlerinin de katıldığı aday tanıtım programı, hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle sona erdi. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.