ABD'de hastaneye silahlı saldırı

ABD'de hastaneye silahlı saldırı

ABD'nin New York kentinde, hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Polis sözcüsü, bir saldırganın öldüğünü açıkladı.

ABD’nin New York kentinde bulunan bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Yerel basında çıkan haberlere göre, tüfekle ateş açan saldırgan en az 3 doktoru yaraladı. Saldırgan, polisler tarafından öldürüldü.

New York’taki Bronx Lebanon hastanesini silahlı saldırının hedefi oldu. The New York Times gazetesine açıklama yapan bir itfaiye yetkilisi, hastanedeki durumu tam olarak bilmediklerini ama 3 doktorun vurulduğunu söyledi. Başka bir yetkili ise 5 ya da 6 kişinin yaralandığını belirtti.

Bölgede güvenliğin sağlanana kadar sağlık ekiplerinin hastaneye girişine izin verilmedi. Polis, bina içinde saldırganı aradığı aktarıldı.

New York Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Peter Donald, bir saldırganın öldürüldüğünü duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Donald, “Bir saldırgan hastane içinde öldü” ifadelerini kullandı.

New York Emniyet Müdürlüğü’nün Twitter hesabından da, saldırganın öldürüldüğü bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, “Bronx Lebanon Hastanesi’ndeki saldırıda birkaç kişi yaralandı” denildi. (REUTERS)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.