2019 KPSS sınav sonucu açıklandı!

2019 KPSS sınav sonucu açıklandı!

2019 KPSS sınav sonucu açıklandı. Sonuçlar, ÖSYM giriş sayfasında yayımlandı.

KPSS sonuçları için gözler bir kez daha ÖSYM'ye çevirdi. Üniversitede 4 yıllık bölüm okuyup memur olma hayali ile sınava giren adayları 4 Temmuz'da gerçekleştirilen KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek sınavına girdi.

Ardından 20-21 Temmuz tarihleri arasında ise Alan Bilgisi sınavı üç farklı oturumda gerçekleştirildi. Son olarak yine öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi 28 Temmuz tarihinde düzenlendi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) memur adayları için 2019 KPSS sonuçlarını ÖSYM giriş sonuç sayfasında 29 Ağustos perşembe erişime açıldı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 2019 Kamu Personeli Seçme Sınav sonucunun belirtilen tarihte açıklanacağını duyurdu.

Adaylar KPSS sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.