Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin oldu

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin oldu

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Bursaspor'u 4-0'la mağlup eden Fenerbahçe, hasreti sona erdirdi ve 29 yıl sonra kupayı müzesine götürmeyi başardı. Final maçının yıldızı ise 3 asist yapan ve 1 de gol atan Brezilyalı yıldız Alex de Souza oldu.

İSTANBUL - Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Bursaspor'u 4-0'la mağlup eden Fenerbahçe, hasreti sona erdirdi ve 29 yıl sonra kupayı müzesine götürmeyi başardı. Final maçının yıldızı ise 3 asist yapan ve 1 de gol atan Brezilyalı yıldız Alex de Souza oldu.

Fenerbahçe'ye kupayı getiren goller, Caner, Baroni, Semih ve Alex'ten geldi. Fenerbahçe, en son 1983 yılında oynadığı finalin ardından 7 kez final oynamış ve kupaya 29 yıldır hasret kalmıştı.

Fenerbahçe final maçına adeta golle başladı. Henüz 2. dakikada Alex'in organize ettiği hücumda sol çaprazda topla buluşan Caner Erkin, kimsenin beklemediği bir anda dar açıdan çok sert vurdu ve Fenerbahçe'yi Bursaspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.