Zeydan, sel felaketi sonrası Saray ilçesinde incelemelerde bulundu

Zeydan, sel felaketi sonrası Saray ilçesinde incelemelerde bulundu

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, selin vurduğu bölgelerde çalışmaları yerinde inceledi.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan liderliğindeki bir heyet, sel felaketiyle etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eşbaşkan Zeydan, selin vurduğu Saray ilçesine bağlı Karahisar, Kekikdüzü ve Örenburç mahallelerine ziyarette bulundu.

110-666723f44908e.jpeg

Heyet, sel bölgesindeki çalışmaları yerinde takip ederek, selin zarar verdiği evleri tek tek gezdi ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Afetleri engelleyemeyiz fakat afetlerin yıkıcı etkilerini tedbir alarak azaltabiliriz"

Zeydan yaşanan sel felaketiyle alakalı şunları söyledi: “11 loder, 2 ekskavatör, 2 greyder, 4 kamyon 1 hidromek, 2 su tankeri, 4 vidanjör ve 1 basın aracını da hemen bölgeye gönderip müdahalede bulunduk. Yaşanan sel taşkınlarında can kaybının olmaması sevindiricidir. Biz afetleri engelleyemeyiz fakat afetlerin yıkıcı etkilerini tedbir alarak azaltabiliriz.”

110-666723f1d58fa.jpeg

"Tüm kurumları sorumluğunu yerine getirmeye davet ediyorum"

Üzerimize düşen tüm tedbirleri alacağız diyen Zeydan son olarak, “Bir kez daha her birimize geçmiş olsun diyorum. Bu tür doğal afetlerde de zararı en aza indirgemek için tüm kurumları hep birlikte sorumluğunu yerine getirmeye davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Halkın görüş ve taleplerini de dinleyen Eşbaşkan Zeydan ve beraberindeki heyet, yapılan incelemelerden sonra bölgeden ayrıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.