Yüz yüze eğitimi başlatmak için yoğun bir çaba içindeyiz

Yüz yüze eğitimi başlatmak için yoğun bir çaba içindeyiz

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Özer, “Eğitimi yüz yüze başlatmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ilk resmi ziyaretini İzmir'e gerçekleştirdi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden Özer, valilik defterini imzaladı.

İzmir Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve ilçe milli eğitim müdürlerinin de katıldığı toplantı öncesi açıklamada bulunan Bakan Özer, “İlçelerimizde, belde ve köylerimizde eğitimi yüz yüze başlatmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. An itibariyle Türkiye’nin tüm bölgelerinde bulunan okullarımızın maskeden dezenfektan ve temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçları giderilmiş durumdadır. Tüm okullarımıza gerekli destekleri sağladık” diye konuştu.

“Bakanlığımıza bağlı merkez teşkilattaki tüm arkadaşlarımız sahada illerimizde, ilçelerimizde hazırlık çalışmalarını kontrol ediyorlar” diyen Mahmut Özer, “Ben de bugün ilk resmi ziyaretimi İzmir’e yapmış bulunuyorum. İzmir’deki hazırlıkları ve çalışmaları Sayın Valimiz, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ile masaya yatıracağız” ifadelerini kullandı.

Eğitim kalitesini de ele alacaklarını dile getiren Özer, “İzmir’de eğitimin kalitesinin arttırılması ve benzeri diğer konuları da ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. Sayın Valimize İzmir’deki eğitimin kalitesinin artması adına desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.