YÜTSO, Şef Refik Batacı'ya plaket verdi

YÜTSO, Şef Refik Batacı'ya plaket verdi

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nda plaket töreni yapıldı. Tören, Yütso Başkanı Abdurrahman Pınar, Yütso Meclis Başkanı İzzet Metin ve Gazeteci Necip Çapraz'ın katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye geneli ünlü Günaydınet Restaurant zincirinin Genel Koordinatörü ve Şefi Yüksekovalı Refik Baltacı'ya yemek sektöründe memleketinin tanıtımında emeği olduğu için Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar tarafından plaket verildi.

Plaket takdimi ardından konuşma yapan Pınar "Hemşehrilerimizi takdir etmekle onları motive edeceğimizi düşünüyoruz. Kendi sektörlerinde en iyi olan tüm Yüksekovalıları kutluyoruz. Onlar bizim için gönüllü birer Yüksekova tanıtımcısı." dedi.

Yütso Meclis Başkanı İzzet Metin ise "Yüksekovalı kimliğini koruyup kendi mesleğinde isim yapan gençlerimizi ödüllendirip, motive etmek gerekir. Şef Refik Baltacı da kendi sektöründe ün yapmış bir kardeşimiz. Kendisini kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Metin'in ardından söz alan Şef Refik Baltacı ise Başkana ve Oda Yönetimine teşekkürlerini sundu. Baltacı, "Yüksekovalı olarak bana sahip çıkılması ve ödül takdim edilmesinden onur duydum." dedi.

Baltacı sözlerini şöyle noktaladı: "Yüksekovalı gençlerimiz kendi mesleklerinde en iyi olmalı. Bunun dışında Yüksekovalı olarak memleketimize tecrübelerimizle ışık olmamız gerekir."

33d1997b-6470-4cf7-89b2-9b9cc0e55c62-001.jpg

bu-001.jpg

e96fa500-cfe6-4afe-abf6-930d4ae4efd2-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum